آخرین مطالبپیوندها
|
دانلود نرم افزار کار بردی ریاضی ژایه چهارم ( فصل اول)
[ سه شنبه 93/7/29 ] [ 11:38 عصر ] [ فهیمه شکری ]
نظر غذا سازان بزرگ(علوم پایه چهارم)
غذا سازان بزرگ
چه چیز هایی باعث زنده ماندن جانوران شده است ؟ چه چیزهایی به غذاسازی گیاه کمک می کنند؟ {سبزینه-کربن دی اکسید-آب-خاک-نور}
1-سبزینه: سبزی رنگ برگ به سبب وجود ماده ای به نام سبزینه است.که به غذاسازی گیاه کمک می کند.
2-کربن دی اکسید: یکی از گازهایی است که درهوا وجود دارد که از چوب ونفت ومواد گوناگون هم تولیدمی شود که به غذاسازی گیاه کمک می کند.
سوال: گیاهان سبز به جز غذایی که برای خود می سازند چه گازی را تولید می کنند؟ اکسیژن
3-آب: خاک باید نمناک باشد، ریشه گیاه تارهای بسیار ظریفی دارد،این تارها آب راجذب می کنند و به غذاسازی کمک می کند.
4-خاک: گیاه برای غذاسازی به موادی نیازدارد که باید آن ها را از خاک بگیرد مواد لازم برای گیاه درآب حل می شود.وبه غذاسازی گیاه کمک می کند.
5-نور: گیاهان در تاریکی نمی توانند رشد کنند.آن ها برای رشد کافی و غذاسازی به نور نیاز دارند.
کدام یک از این گیاهان در کار غذاسازی فعال تراست؟ چرا؟ گردو هندوانه هندوانه : چون فرآیند غذاسازی در این گیاه یکساله به انجام می رسد،ولی در گردو چند سال طول می کشد.
آیا گیاه در نورچراغ هم می تواند غذاسازی کند؟بله چگونه می فهمید؟ چون بعضی گیاهان آپارتمانی در نور اتاق هم رشد می کنند.
1-به گیاهی سه روزآب ندهید چه وضعی پیدامی کند؟ گیاه پژمرده می شود.
2-مقداری آب به گیاه بدهید چه تغیری مشاهده می کنید؟ گیاه شاداب می شود.
آوند چیست؟ در ساقه و برگ لوله های بسیار باریکی وجود دارد که آب توسط آن ها از ریشه به برگ می رسد به این لوله ها آوند می گویند.
برگ هارا جلوی نور بگیرید، آیا رگ برگ ها{آوند ها}رادر آن ها می بینید؟ بله آن ها قابل دیدن هستند. چه شکل هایی رادر آن ها مشاهده می کنید؟ رگ برگ ها {آوندها}را می بینیم که خطوط نامنظمی هستند و در برگ پراکنده شده اند و همه به دمبرگ وبعد ساقه وصل می شوند.
نتیجه گیری: گیاهان در امر غذا سازی نقش عمده ایی دارند و علاوه بر غذای خودشان برای دیگر موجودات هم غذا فراهم می کنند.آنها مواد مغذی وآب را از خاک به کمک ریشه گرفته، واز راه ساقه، به برگها می رسانند.گیاهان برای این کار کربن دی اکسید موجود در هوا را توسط برگها می گیرند و اکسیژن پس می دهند. [ پنج شنبه 93/7/24 ] [ 12:52 عصر ] [ فهیمه شکری ]
نظر اسکناس
همکاران محترم برای آموزش اعداد و محاسبات در ریاضی چهارم و سوم از اسکناس ( بازنمایی) استفاده می شود
برای دریافت فایل و گرفتن پرینت اینجاکلیک کنید
[ یکشنبه 93/7/6 ] [ 2:19 صبح ] [ فهیمه شکری ]
نظر جمع فرایندی(روش شیخ بهایی)
همانطور در تصویر زیر می بینید شیخ بهایی نیز هم از روشی شبیه جمع و تفریق فرآیندی استفاده می کرد
آنچه که می بینید جمع به سبک شیخ بهایی است که از کتاب خلاصة الحساب شیخ بهایی که در سال 1311 قمری نوشته شده به فارسی برگردانده شده است این کتاب شامل ده باب سی فصل در ریاضیات پایه، نجوم وسیارات می باشد. بجای آنکه اعداد از سمت راست جمع زده شوند از سمت چپ جمع زده می شوند.
[ یکشنبه 93/7/6 ] [ 1:53 صبح ] [ فهیمه شکری ]
نظر دانلود بازی ضرب دونفره
[ یکشنبه 93/7/6 ] [ 1:49 صبح ] [ فهیمه شکری ]
نظر اصلاحیه تصحیح املا
به نام پروردگار قابل توجه همه ی همکاران گرامی دوره ی ابتدایی و متوسطه ی یک و دو با توجه به پرسش های پیوسته ، لازم است در هنگام تصحیح برگه های املای دانش آموزان عزیز ، به چند نکته ی زیر توجه فرمایند: 1- تشدید ، در املا نمره ندارد. با توجه به این که بود و نبود تشدید در شکل املایی کلمات در فارسی تاثیری ندارد ؛بنابراین تشدید ارزش املایی ندارد و همکاران گرامی نباید نمره ای به آن اختصاص دهند و یا نمره ای به خاطر ننوشتن آن از دانش آموز کم کنند . 2- جدا یا پیوسته نویسی ، نمره ندارد . جدانویسی و پیوسته نویسی کلمات مرکب ،سلیقه ی رسم الخطی است . هر دوشکل نوشتاری این گونه واژه ها( کتابخانه / کتاب خانه) از نظر ما درست است و نباید برای این تفاوت نوشتاری نمره ای از دانش آموز کم گردد . 3- کاربرد نشانه ی کسره ی اضافه ی کوچه یا بزرگ یکسان است . نوشتن کلماتی که در ترکیب آن ها از کسره ی اضافه ی استفاده شده ، کوچک یا بزرگ نوشتن این نشانه ( لانه ی بلبل / لانهء ) ، تفاوتی ندارد و نباید نمره کم کرد. منبع :گروه زبان و ادب فارسی [ پنج شنبه 93/7/3 ] [ 1:20 عصر ] [ فهیمه شکری ]
نظر
|
درباره وبلاگ![]() آرشیو ماهانهدیگر امکاناتبازدید امروز: 9 بازدید دیروز: 107 کل بازدیدها: 2410958 |